Πέμπτη 22 Μάρτιος 2018 Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210.8326270

Ποιοι είμαστε

Το Κατάστημά μας

Είμαστε η επόμενη γενιά συνοικιακών βιβλιοχαρτοπωλείων και έχουμε συνειδητοποιήσει ότι το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, την άμεση επικοινωνία, την ουσιαστική εξυπηρέτηση και την καλύτερη αναλογία μεταξύ τιμής και ποιότητας προϊόντων. Μπορούμε να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για κάθε σας ανάγκη είτε επισκεπτόμενοι το κατάστημα μας (Παπαναστασίου Αλ. 60, Κάτω Πατήσια, Αθήνα), καλώντας στο 2108326270 είτε μέσω e-mail στο bookbank@otenet.gr.

Το bookbank.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση των πελατών τoυ. Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι απλή και φιλική στην χρήση, και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Για τον λόγο αυτό θα διαπιστώσετε ότι είναι, και πάντα θα είναι η πιο ενημερωμένη ιστοσελίδα. Όλες οι νέες κυκλοφορίες, best sellers, εκπαιδευτικά και πολλών ειδών βιβλία καθώς επίσης και είδη οργάνωσης γραφείου, γραφική ύλη και σχολικά βρίσκονται στο bookbank.gr και ανανεώνονται καθημερινά έτσι ώστε να έχετε πάντα την πιο άμεση και γρήγορη ενημέρωση και εξυπηρέτηση.